Prijava Košarica
E-mail: Geslo: Registracija Prijavite se
Menü

Hankook DYNAPRO MT

Dimenzija:
SI/LI:
Model:
Zaloga:
315/70R17
Q121
Letne

Ogromna količina
Cena:
278.86 €/kos (bruttó)
kos

Vrste artiklov - Hankook

A Hankook Tire (elnök vezérigazgató: Seung Hwa Suh) a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban terjeszkedő gumiabroncs gyártója, mely személygépkocsik, kisteheratók (SUV, RV, stb.) tehergépkocsik és buszok számára állít elő radiál abroncsokat.

Hankook Tire rendkívül fejlett technológiát fejleszt az ügyfél-elégedettség javítására a kiváló minőségű termékei által.

A világ minden táján 185 országban teljesített értékesítésein keresztül a Hankook Tire a hetedik helyen áll a világszinten elért árbevétel tekintetében.

A vállalat 14 000-nél több alkalmazottat foglalkoztat 4 helyi főirodán keresztül. 20 tengerentúli fiókvállalattal és 5 kutató-fejlesztő központtal rendelkezik a világ minden táján, bevételeinek 70%-a a tengerentúli piacokról származik.

Európai Központ

A Hankook Tire Európai Központjának alapkövét akkor tették le, amikor a vállalat európai termelő üzeme, a magyarországi gyár megkezdte működését, hogy bővítse értékesítéseit. Ezzel egyidejűleg a vállalat európai központja stratégiai célként egy vállalati szintű feladatot határozott meg, mégpedig a Hankook Tire harmadik hazai piacának négy lépésben történő kiépítését.

2008-ban a központ tovább folytatja a márka értékének növelését és szolgáltatásainak szélesítését a gyorsabb elosztás érdekében történő átszervezéssel valamint magas szintű kommunikációval. A Hankook Tire Európai Központja a tervek szerint 4,5%-os piaci részesedést szerez az Európai Piacon 2008-ban az összes üzleti területen végzett agresszív marketing tevékenységgel. Ehhez öt főbb fejlesztendő területet határozott meg (infrastruktúra és munkafolyamat elosztás, versenyképes árak, termékek és kommunikáció) valamint különféle marketing tevékenységeket folytat annak érdekében, hogy prémium márkaként biztosítsa helyzetét.

A magyarországi gyár működésének megkezdésével a Hankook Tire lefektette a többi kapcsolódó tevékenység alapját. mint a termelés, logisztika, értékesítés és marketing, melyeket a Regionális Központban kell következetesen végezni. Korea és Kína után ez a harmadik helyszín, ahol a Hankook Tire elérte ezt.

Az Európai Központ afelé halad, hogy önállóan működő szervezetté váljon mely a saját hazai piacát ellenőrzi, főként helyi alkalmazottakkal bővíti humán erőforrásait, annak érdekében, hogy a Regionális Központ helyzete minél előbb stabilizálódjon és világszintű lehetőségeit tovább bővítse a folyamatos képzési és oktatási programjával. Ezen felül a Hankook Tire Európai Központ felgyorsítja a jövő-orientált, lefelé irányúelosztási csatornarendszer kialakítását, mely jelenleg független nagykereskedelmi csatornákra koncentrál, több kiskereskedelmi csatorna helyett.

A Hankook Masters programon keresztül lojális kiskereskedelmi csatornákat is kiépít. és következetesen vizsgálja az új elosztó csatornákat, mint az autókereskedések és vásárlói csoportok, hogy olyan elosztó hálózatot építsen ki, mely az Európai gumiabroncs elosztó hálózat jellemzőinek megfelelően van kiépítve. A Hankook Tire olyan utakat is keres, melyeken keresztül átlagos szállítóból prémium szállítóvá válhat, azáltal, hogy európai autógyártók eredeti gyár felszereltség beszállítójává növi ki magát, aminek a magyarországi gyár lehet a hajtóereje. Ami az árakat illeti, a Hankook Tire Európai Központja megerősíti információszerző csatornáit a gumiabroncs árakról, a konkurens termékek árainak rendszeres elemzésével, hogy a legalacsonyabb beszerzési árrendszert alakítsa ki Európában a versenyképesség biztosításához.

A párhuzamos piacok kialakulására adott válaszként különféle árellenőrző programokat hoz létre, beleértve a gumiabroncsárak különféle országokban történő összehasonlítását, és a helyi árak felső határának kiegyenlítését. A termékek tekintetében a központ új cikkeket fejleszt ki innovatív koncepciók alapján, hogy vezető helyet foglaljon el a piacon.

Az eredeti felszerelés és cserealkatrész termékek közötti szinergia hiányának javítására, ami a jelenlegi rendszerből fakad, mely szerint először az eredeti felszerelésű termékeket és azt követően a cserealkatrész termékeket szállítják, a vállalat marketing szinergia alkalmazását valamint a termék kezelés hatékonyságának javítását tűzte ki célul. Ehhez speciális termékeket fejleszt ki és terveket állít fel a termékek kiválóságának folyamatos javítására, az iparágban jelenlevő szaklapok tesztjeiben és motorsport eseményeken való részvétellel.

A Hankook márka támogatása érdekében a vállalat európai központja elősegíti a márka értékének és értékesítési lehetőségeinek javítását egy európai marketing költségvetés létrehozásán keresztül. A prémium márkához illő magas szintű kommunikáció kiépítésével a központ fokozatosan növeli a márka átlag feletti elismertségét. A célcsoportokkal történő kommunikáció erősítése érdekében a központ stratégiai eseményeket választ ki gumiabroncs termékeinek támogatásához, miközben továbbra is a marketing tevékenységekre koncentrál.

A termelés tekintetében a Hankook Tire Európai Központ hét fontos feladatot határozott meg a próbák és hibák számának minimalizálására a magyarországi gyárban. Ehhez a tervek szerint javítani fogják az általános munkafolyamatot a stabil üzemelés elősegítésére, annak ellenére, hogy a termelés még a korai szakaszban tart.

A magyarországi gyárral a Hankook Tire biztosította azt a termelési kapacitást, mellyel a helyi értékesítés jövőbeni növekedése támogatható a szállítási határidő jelentős csökkentésével párhuzamosan, ami hozzájárul a helyi ügyfelek és autógyárak elégedettséghez. Emellett a Hankook Tire célja egy jövőorientált elosztó rendszer létrehozása a kiskereskedők és specializált értékesítők számára.

Podobni artikli
Hankook RT03 P.O.R.
315/70R17 - Q118
257.47 €/kos
Yokohama G015 LT KENNUNG RPB
315/70R17 - S121
258.31 €/kos
Nexen ROADIAN MTX RM7
315/70R17 - Q121
265.81 €/kos
Kumho MT71 P.O.R. M+S
315/70R17 - Q118
270.53 €/kos
Podpora strankam
Rabljenegume.com
030 332 092
Skladišče
Rédics, Lenti út 3/b
Barion Paypal
Znamke
Achilles Aeolus Altenzo Annaite APLUS Apollo Atlas Atturo Austone Avon Barum Bfgoodrich Blacklion Bridgestone Cachland Ceat Chengshan ChengShin Compasal Compass Continental Cooper Dayton Debica Deli Delinte Dextero Diplomat Dunlop Duraturn EP Tyre Eurogrip Evergreen Falken Firemax Firestone Fortuna Fortune Fulda General Tire Gislaved Giti Goodride Goodyear Gremax GRIPMAX GT Radial Habilead Haida Hankook Heidenau Hifly Imperial Infinity Interstate Kenda King-meiler Kingstar Kleber Kormoran Kumho Landsail Lanvigator Lassa Laufenn Leao Linglong Longmarch Malatesta MALHOTRA Matador Maxtrek Maxxis Mazzini Metzeler Michelin Minerva Mirage Mitas Momo Nankang Nexen Nitto Nokian Nordexx Novex Onyx Orium Ovation Petlas Pirelli Platin Pneus Ovada POINT S Powertrac PREMIORRI Radar RAPID Riken Roadhog Rotalla Royal Black Saetta Sailun Satoya Sava Sebring SEIBERLING Semperit Speedways Sportiva Star Performer Starfire STRIAL Sumitomo SUN-F Sunfull Superia Taurus Tigar Tomket Torque Tourador Toyo Tracmax Triangle Tristar Unigrip Uniroyal Vee Rubber Viking Vredestein WANDA TYRE Wanli Westlake Windforce Windpower Yokohama Zeetex Zeta Ziarelli

Naša trgovina pnevmatik je odprta 24ur ter čaka na kupce zimskih, letnih gum in gum za vse štiri sezone. V naši trgovini boste zlahka našli najboljše rabljene gume po najboljših nakupnih pogojih. Uporabljate vedno ustrezno pnevmatiko za dani letni čas. V našem asortimanu boste vedno našli nekaj zase!
  © 2024 - Vse pravice zadržane